Studený oběd nebo večeře je někdy tou nejlepší volbou. Zjistila jsem, že asi to nejrychlejší, co si můžete udělat k jídlu jsou různé plněné bagety a sendviče.
S Jardou máme rádi bagety pořádně nacpané, což je asi vidět na fotce. Nejlepší je, když si pak jednou za čas dáme bagetu na benzince a nechápeme, jak tam toho může být tak málo:-D.
Nechce se vám vařit? Udělejte studenou večeři, však se projednou nic nestane😊.
NA 1 bagetu budete potřebovat:
- Velká celozrnná bageta
- Salát little gem
- 50 g venkovské šunky
- Niva
- ½ Hermelín
- Rajče
- Okurka
- 50 g Žervé
Celoznnou bagetu rozkrojte podélně, ale nedokrajujte až do konce, ať vám to pak z ní nevypadává.
Bagetu jsem potřela 50 g žervé, na to jsem dala kolečka okurky, asi 50 gramů venkovské šunky, kolečka rajčat a plátky nivy a hermelínu.
Ještě to neumím naplnit tak hezky, jak to umí v bistrech. Mají to vždycky moc pěkně načančané. Snad se to někdy také naučím😊.
Kolik by asi taková bageta stála na benzince nebo v restauraci?