Luxusní pomazánka z kořeněných sušenek lotus. Lotusky mají karamelovou chuť díky které získá pomazánka jedinečnou chuť. Chutná skvěle s pečivem anebo si můžete vzít sklenici do ruky, připravit lžičku a pustit se do ní.
Příprava
- Sušenky rozmixujte v mixéru, robotu, choperu nebo v čemkoliv co používáte. Také je můžete přejet válečkem a rozdrtit.
- Namleté sušenky smíchejte s kokosovým olejem pokojové teploty. Nevadí ani kdyby byl právě vyndaný z lednice, jen to bude o něco déle trvat.
- Míchejte dokud se olej kompletně nerozpustí a nespojí se sušenkami.
- Sušenkovou pomazánku přelijte do sklenice a uložte do lednice.
Skladování:v lednici nebo při pokojové teplotě. Při pokojové teplotě bude do 23 stupňů pevnější a nad 23 stupňů tekutější.
Trvanlivost: minimálně 3 měsíce