Připravte si směs koření na přípravu receptu kuře alá kachna. Bez koření se tento recept neobejde tak proč si ho nepřipravit do předu? Ušetřete čas strávený hledáním sáčků s kořením a odměřováním. Stačí sáhnout po připravené směsi a celé kuře důkladně směs posypat. Během pečení se koření krásně rozvoní a kuře získá tu správnou chuť.

Suroviny

 50g soli

20g mletého kmínu

12g mletého černého pepře

 

Pokud potřebujete jen jednorázovou dávku:

1 a 1/2 lžičky mletého kmínu, 1 lžička soli, 1/2 lžičky mletého pepře

 

Příprava

Sůl, pepř a kmín smíchejte.

 

 

Skladování: při pokojové teplotě

Trvanlivost: 1 rok

 

Použití:

1 kuře vcelku

3 lžičky koření koření alá kachna

 

Kuře posypte ze všech stran kořením a dejte upéct do trouby.