Pálivé máme s Jardou moc rádi. Proto jsem mu k Vánocům koupila bedýnku od firmy Chilli Doctor, kde je plno sušeného chilli, chilli past, paštik a další chilli dobrot. Dokonce tam byla i čokoláda.

V krabici dobrot byly i nakládané jalapeňo papričky a mash z červených habaňero papriček. Ty jsem dnes použila do toastů.

 

Suroviny:

  • 18 plátků celozrnného toastového chleba
  • 200g eidamu
  • 200g šunky
  • Nakládané jalapeňo papričky
  • Trošku vysočiny nebo nakrájené chorizo klobásky
  • Pár kapek Red habaňero mash Chilli Doctor
  • Plnotučná hořčice
  • Volitelně: Plátkový toastový čedar
  • + sýr a máslo na posyp

 

Postup:

Hořčici jsem smíchala s chilli mashem. Na každý toast jsem dala 1 lžičku hořčice. Tedy 9 lžiček hořčice a do toho jsem přidala pár kapek mashe. Úplně to stačí, ochutnejte a uvidíte.

Toasty potřete hořčicí, přidejte šunku, na to kolečka nebo pokrájené jalapeňo papričky.

Můžete přidat i kolečka chorizo klobásky.  Zakryjte plátkovým taveným čedarem a pak plátkovým eidamem. Na každý toast jsem použila 2 plátky sýra.

Zakryjte plátkem chleba. Vrchní stranu toastů jsem ještě potřela rozpuštěným máslem a posypala strouhaným sýrem. Vytvoří to vynikající zapečenou krustu ze sýra.

 

=9 pěkně nacpaných pálivých toastů😊.