Připravte si směs koření na přípravu receptu kuře alá kachna. Bez koření se tento recept neobejde tak proč si ho nepřipravit do předu? Ušetřete čas strávený hledáním sáčků s kořením a odměřováním. Stačí sáhnout po připravené směsi a celé kuře důkladně směs posypat. Během pečení se koření krásně rozvoní a kuře získá tu správnou chuť.
Suroviny
50g soli
20g mletého kmínu
12g mletého černého pepře
Pokud potřebujete jen jednorázovou dávku:
1 a 1/2 lžičky mletého kmínu, 1 lžička soli, 1/2 lžičky mletého pepře
Příprava
Sůl, pepř a kmín smíchejte.
Skladování: při pokojové teplotě
Trvanlivost: 1 rok
Použití:
1 kuře vcelku
3 lžičky koření koření alá kachna
Kuře posypte ze všech stran kořením a dejte upéct do trouby.