Rooibos čaj má nasládlou karamelovou chuť. Nedávno jsem měla mandle v rooibos čokoládě a nadchly mně tak, že jsem si zatoužila takovou čokoládu udělat i doma.
Na mini čokoládky:
- 100g bílé čokolády
- 1 lžička kokosového oleje
- 1-2 sáčky KYOSUN Rooibos (podle chuti)
Forma: silikonová forma libovolného tvaru:-).
Postup
čokoládu a kokosový olej dejte rozpustit ve vodní lázni.
Pak už jen přidejte rooibos. Ten od firmy KYOSUN je namletý na velmi jemný prášek, takže se skvěle rozpustí. Začněte jedním sáčkem, promíchejte a ochutnejte. Uvidíte, jestli přidáte ještě ten druhý anebo vám to vyhovuje.
Nalijte do formiček, několikrát s nimi klepněte o linku, abyste odstranili vzduchové bublinky a dejte ztuhnout do lednice.
Vyklopte a je to.
čokoládky skladujte v lednici v uzavřeném obalu. Při pokojové teplotě by rychle začnou tát.
VIDEORECEPT