Letos byla bohatá úroda řepy, proto mám pro vás pár nápadů, jak řepu spotřebovat. První z nich je řepovo-jablečný džus. Venku už se pěkně ochladilo a snad všichni kolem mě mají chřipku,rýmu a dokonce i zápal plic. Džusy jsou skvělý způsob, jak podpořit své zdraví a pomohou vám, abyste se k zástupu nemocných nemuseli přidat i vy. Kdo nemá rád řepu bude chutí džusu příjemně překvapen. Jablko řepu dost zakamufluje, tak o ní nebudete skoro vědět. Další tipy na to, jak neonemocnět a podpořit svou imunitu najdete v tomto článku. ODKAZ: https://www.zijemehomemade.cz/jak-posilit-imunitu-a-nechytit-chripku/

 

Budete potřebovat:

  • 2 jablka
  • 1 červená řepa
  • Pomůcky: šnekový odšťavňovač

 

Jablka i řepu oloupejte a nakrájejte na menší kousky. Odšťavněte, nalijte do sklenice a džus je hotový😊

Poznámka: Kdyby v odšťavovači zůstaly kousky řepy, nalijte do něj trochu vody.