Rychlá a zdravá svačina nebo snídaně. Arašídové máslo a stejně tak i müsli můžete použít domácí. Odkaz na tyto recepty najdete dole. Používám arašídové müsli, které se do tohoto receptu perfektně hodí. Sypané, zapečené…použijte co máte rádi. Jen u toho zapečeného počítejte s vyšším obsahem cukru. Jablko obsahuje dostatek vlákniny, stejně tak i ovesné vločky obsažené v müsli. Arašídové máslo je zase zdrojem bílkovin. Sice sníte jen jedno jablko, ale uvidíte, že hlad mít rozhodně nebudete
Honí vás mlsná? Tohle ji spolehlivě zažene😊
SurovinY
- 1 jablko
- 2-3 lžíce arašídového másla
- Müsli na posypání
Příprava
Jablko zbavte jádřince pomocí tubičky. Nakrájejte na silnější kolečka. Nebo jablko nakrájejte na kolečka a nožem semínka vyřízněte.
Každý plátek potřete arašídovým máslem. Ideální je máslo pokojové teploty, jinak je hodně tuhé.
Nakonec jablka posypte musli.
Recept na vynikající arašídové müsli najdete tady, stačí kliknout:
https://www.zijemehomemade.cz/arasidove-musli/