Rychlá a zdravá svačina nebo snídaně. Arašídové máslo a stejně tak i müsli můžete použít domácí. Odkaz na tyto recepty najdete dole. Používám arašídové müsli, které se do tohoto receptu perfektně hodí. Sypané, zapečené…použijte co máte rádi. Jen u toho zapečeného počítejte s vyšším obsahem cukru. Jablko obsahuje dostatek vlákniny, stejně tak i ovesné vločky obsažené v müsli. Arašídové máslo je zase zdrojem bílkovin. Sice sníte jen jedno jablko, ale uvidíte, že hlad mít rozhodně nebudete

Honí vás mlsná? Tohle ji spolehlivě zažene😊

SurovinY

  • 1 jablko
  • 2-3 lžíce arašídového másla
  • Müsli na posypání

 

Příprava

Jablko zbavte jádřince pomocí tubičky. Nakrájejte na silnější kolečka. Nebo jablko nakrájejte na kolečka a nožem semínka vyřízněte.

Každý plátek potřete arašídovým máslem. Ideální je máslo pokojové teploty, jinak je hodně tuhé.

Nakonec jablka posypte musli.

 

 

 

 

 

Recept na vynikající arašídové müsli najdete tady, stačí kliknout:

https://www.zijemehomemade.cz/arasidove-musli/ 

Arašídové müsli